
Menú setmanal (del 30 de Maia al 3 de Juny) de 13:00 hr a 16:30 hr
PRIMERS A TRIAR
Amanida de cigrons amb tonyina, tomàquet i vinagreta de tàperes (alcaparras)
Espaguetis negres amb gambes, cloïsses i allioli (salsa a part)
Bastonets cruixents de carabassó amb salsa iogurt (salsa a part)
Gaspatxo de síndria i herbabana amb daditos de poma y crustons de pà
Foaccia d’olives, all i romaní acompanyada d’amanida verda
Croquetes de boletus i de cabrales
SEGONS A TRIAR
Serranito (bistec de tenera, amb pernil ibèric i pebrot verd)
Conill en salsa
Costellam de porc a la brasa banyat en salsa barbacoa
Llagrimetes de pollastre amb salsa mostassa i mel
Mans de ministre en salsa (peus de porc)
Llom d’escórpora (gallineta) a la planxa
Costelletes de xai de llet a la brasa (+supl 2,90€)
Entrecot de vaca a la brasa (190/200 gr aprox) (+supl 2,90€)
SEGONS A TRIAR
Fruita del dia
Mel i mató
Mort per xocolata
Profiterols de crema i cobertura de xoco
Gelat de cucurutxo (consultar sabors)


Aquests són alguns dels nostres plats del menú:
Pastel de bacalao, pimiento piquillo y gambón Menu Meraki TGN
Pastel de bacalao, pimiento piquillo y gambón Menu Meraki TGN
Bistec de ternera con pimiento verde Menu Meraki TGN
Bistec de ternera con pimiento verde Menu Meraki TGN
Vols veure la Carta?
