
Menú setmanal (del 31 de Gener al 4 de Febrer) de 13:00 hr a 16:30 hr
PRIMERS A TRIAR
Amanida caprese (tomàquet, mozarela i alfàbrega)
Llenties estofades
Graellada de verdures amb salsa romesco (salsa a part)
Lasanya
Albergínies en tempura amb mel
Pastís de bacallà, pebrots del piquillo i gambó
SEGONS A TRIAR
Llibret farcit de sobrassada i formatge acompanyat de patata
Bistec de vedella acompanyat de patata
Llagrimetes de pollastre amb salsa mostassa i mel (apart) i patata
Solomillo de porc en salsa de bolets acompanyat de patata
Llom de truita a la planxa amb verduretes
Costelles de xai de llet amb patates (+supl 1,90€)
Entrecot de vaca 200gr amb patates (+supl 1,90€)
Catxopo de formatge de cabra i ceba caramelitzada (+ supl 2,50€)
POSTRES A TRIAR
Mel i mató
Bol de fruita: mandarines (peladitas) i raïm
Pastís Fabiola
Flan de Baileys


Aquests són alguns dels nostres plats del menú:
Bistec de ternera con pimiento verde Menu Meraki TGN
Bistec de ternera con pimiento verde Menu Meraki TGN
Pastel de bacalao, pimiento piquillo y gambón Menu Meraki TGN
Pastel de bacalao, pimiento piquillo y gambón Menu Meraki TGN
Vols veure la Carta?
